Ahol már találkozhatott velünk:

Cégközvetítés

5 millió Ft-os törzstőkével alakult Kft sürgősen átadó

 

Tisztelt Érdeklődőnk segítséget kérünk régi, bajba került ügyfelünk érdekében!

 2013-ban alapított 5 millió Ft törzstőkéjű Kft-je üzleti partnere visszalépése miatt feleslegessé vált. Szeretné úgy átadni a céget, hogy a cégalapításra, könyvelésre stb. szánt ráfordítása visszatérüljön! 1 év könyvelés és 1 év székhelyszolgáltatás előre ki lett fizetve! A ráfordítás eddig összesen kb. 260-280.000 Ft. A magas, jogilag rendezett 5 millió Ft-os törzstőke miatt a kis árbevételű, nagy kiadású működés esetén előnyös, mert az ez évtől adóköteles tagi kölcsön adóvonzata - 200-250.000 Ft mértékéig - elkerülhető. Ezt figyelembe véve a cég összességében 50-70.000 Ft valós költség mellett szerezhető meg úgy, hogy a könyvelés és a székhelyszolgálat 1 évre megoldódott! Tel: 06-20-949-2069 Ardai Attila

Cégközvetítés

 
Sokféle okból dönthet valaki a cégeladás mellett, de az okok között többnyire élen jár a veszteséges működés, az invesztációs tőke hiánya, a nehéz gazdasági helyzet, vagy egyéb tervek megvalósítása.


Cégadásvételeket közvetítő tevékenységünk főszabály szerint nagy forgalmú, hitelbírálati és pályázati szempontoknak megfelelő cégek közvetítésére irányul. A Céghmester kifejezetten magyarországi bejegyzésű cégek (főleg Kft-k és Zrt-k) adásvételének közvetítésével foglalkozik. Tevékenységünk értelemszerűen a céget eladásra kínálók, illetve a céget megvételre keresők egymásra találását, gyors megállapodásuk megszületését segíti.


Ügyelünk arra, hogy a megszületett megállapodás és az átadás-átvétel rendben és jogszerűen történjen. A cégvétel ügyintézése, illetve a cégadásvétel közvetítése bizalmi feladat. Részét képezheti az üzletrész-átruházási szerződés megkötésének előkészítése és a létesítő okirat módosításának megszervezése. A Céghmester cégközvetítő rendszerén keresztül a cégkeresés, illetve cégadásvétel egyszerűen és gyorsan intézhető. Több száz eladó céget kínálunk, jelentős részük hitelhez, pályázathoz megfelelő.


A válságra való tekintettel azonban segítjük az önhibájukon kívül bajba jutott vállalkozásokat, a hatályos törvények keretein belül. Kisebb tartozás ténye önmagában nem akadálya a cégeladásnak, azonban, ha a cégeladás nem bonyolítható le törvényesen, azt mi megmondjuk Önnek! Sem Önt nem keverjük bajba, sem saját, másfél évtized alatt felépített jó hírnevünket nem kockáztatjuk!

 

Segítünk!
Információ, időpont egyeztetés:
06-20-940-4475

 

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket, hogy a cégünk nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közunk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk!

 

Ha szeretné tanulmányozni a Céghmester cégügyekkel foglalkozó weboldalát, kattintson ide:

www.ceghmester.hu

Ha szeretné tanulmányozni a Céghmester székhelyszolgáltatással foglalkozó weboldalát, kattintson ide:

www.szekhely.org

 

 

Ugrás az oldal tetejére